تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین مداربسته هایک ویژن

۵ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Dual Stream چیست؟

 

مفهوم Dual Stream در دوربین مداربسته، یکی از مفاهیم مهم و معمولا نادیده گرفته در سیستم های مداربسته است. در این مطلب بیشتر با مفهوم عمومی Streaming و سیستم های dual stream آشنا می شوید.

Dual Stream در دوربین مداربسته یعنی چه؟

Stream در لغت به معنای جریان آب یا رودخانه است. از آنجایی که ویدئو از وجود یک جریان مسلسل از تصاویر به وجود می آید از این اصطلاح در رابطه با جریان تصویر استفاده می شود. Dual Stream به معنای استفاده از دو مسیر متفاوت از تصویر است که هر یک دارای خصوصیات مختص خود هستند.

زمانی که تصویر در دستگاه DVR یا دوربین تحت شبکه تولید می شود باید در تجهیزات متفاوتی مورد استفاده قرار گیرد. ممکن است شما بخواهید تصویر را ضبط کنید یا به صورت کلاینت در محل های مختلف ببینید. مشکل زمانی به وجود می آید که تعداد زیادی از کلاینت ها میخواهند به دوربین یا دستگاه ضبط کننده وصل شده و تصاویر مختلفی را در کامپیوتر یا تلفن همراه ببینند. در صورتی که دستگاه بخواهد چند تصویر یا Stream را با بالاترین کیفیت برای تمام کلاینت ها بفرستد باید قدرت پردازش بسیار بالایی داشته باشد که هزینه دستگاه را بالا برده و تولید آن را غیر اقتصادی می کند.

راه حل در تولید دو Stream متفاوت تصویر است. یکی برای پخش زنده که با بالاترین روزولشن و کیفیت تولید می شود و دیگری برای پخش کلاینت که با کیفیت و حجم پایین تری تولید می شود. به Stream پخش زنده معمولا Main Stream و به Stream پخش کلاینت ها Sub Stream  می گویند.

Sub Stream در کجا استفاده می شود؟

هر زمان که شما سعی کنید از طریق یک وسیله دیگر به جز دستگاه ضبط کننده به تصاویر دوربین ها وصل شوید در واقع تصاویر را به صورت Sub Stream مشاهده می کنید. این موضوع شامل دیدن تصویر بر روی موبایل از طریق اینترنت، دیدن تصویر از طریق یک کامپیوتر متصل شده به دستگاه اصلی و … می شود. پس توجه داشته باشید که کیفیت تصویر در انتقال تصویر یا با کیفیت تصویر اصلی دستگاه متفاوت است و معمولا کیفیت پایین تری دارد. البته توجه داشته باشید که روزولشن و نرخ فریم به صورت جداگانه برای Substream قابل تنظیم است.

اگر نیاز به کیفیت بالا در کلاینت ها داشتیم چه کنیم؟

تجهیزاتی مناسب این کار طراحی شده اند که کیفیت بالاتری را برای substream ایجاد می کنند و یا یک استریم اضافه کیفیت بالا دیگر به جز Main Stream برای کاربری های تخصصی ایجاد می کنند (تجهیزات Triple Stream )، البته به علت کم بودن اطلاعات طراحان سیستم های مداربسته یا وارد کنندگان، معمولا این تجهیزات به سختی در ایران قابل دسترسی هستند و بیشتر تجهیزات با خصوصیات قبلا گفته شده در دسترس هستند.

  1. قلاده جی پی اس دار   دستبند ردیاب کودک     ردیاب سالمندان   آداپتور صنعتی
  2. هایک ویژن دوربین مدار بسته  ردیاب ماشین       دوربین تی وی تی    قیمت نصب دوربین مدار بسته  قیمت دوربین مداربسته حساس به حرکت

 

  • nima kvn
  • ۰
  • ۰

در ابتدا بهتر است با مفهوم استریم آشنا شویم. درسیستم های نظارت تصویری تحت شبکه، سیگنال های صوتی و تصویری آنالوگ برای انتقال در شبکه پس از ضبط و رمزگذاری به سیگنال های صوتی و تصویری دیجیتال تبدیل می گردند که اصطلاحا با نام استریم (Stream) نامیده می شوند. Stream به معنای جریان است و منظور از آن خروجی تصویر در دوربین مداربسته تحت شبکه است.

برای اینکه تعریف بهتری از مفهوم Triple Stream داشته باشیم، ابتدا بهتر است با مفاهیم مقدم تری آشنا شویم. در ابتدا به تعریف Main-stream و Sub-stream می پردازیم. مفاهیم Main-stream و Sub-stream در ابتدا توسط شرکت هایک ویژن مطرح گردید. از این تکنولوژی در DVR های Hikvision به منظور پخش تصاویر با کیفیت برای نظارت از راه دور استفاده می شده است.

امروزه علاوه بر DVR ها به طور گسترده ای در NVR ها و دوربین های تحت شبکه در تمامی برندها استفاده می گردد. این تکنولوژی با نام Dual-stream یا دوجریانه نیز شناخته می شود. یک جریان اصلی برای ارائه تصویر با رزولوشن بالا مانند 5 مگاپیکسلی، 3 مگاپیکسلی، 2 مگاپیکسلی است و دیگری برای ارائه تصاویر با کیفیت پایین تر که معمولا از طریق اینترنت بر روی موبایل یا وسایل دیگر دریافت می گردد.

مفهوم Triple Stream در دوربین مداربسته

تکنولوژی Triple Stream در برخی از دوربین های IP یا تحت شبکه وجود دارد. در این فناوری به طور همزمان می توان سه خروجی متفاوت از دوربین IP بر روی دستگاه های مختلف گرفت. به طور خلاصه وجود این قابلیت در دوربین این امکان را فرآهم می کند تا کاربر بتواند به طور همزمان تصاویر موجود را در مانیتور، تلفن همراه، لپ تاپ و … فراهم کند.

این تکنولوژی با فرآهم آوردن امکان انتقال همزمان جریان های مختلف اطلاعات، امکانات و راحتی بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. هر یک از جریان ها دارای ویژگی و هدف مشخصی است و هرکدام بر طبق وضوح تصویر،نرخ فریم و نرخ بیت مختلفی دسته بندی می گردند:

  • جریان اول نرخ فریم کاملی داشته (Full frame) و رزولوشن تصویر بالاتری دارد. از این جریان اغلب برای سیستم نظارت اصلی استفاده می گردد.
  • جریان دوم از وضوح کمتری برخوردار است و می توان از آن در مشاده تصاویر از راه دور و بر روی تلفن همراه استفاده نمود.
  • کیفیت تصویر در جریان سوم می تواند متغیر باشد و برای اهداف مختلفی استفاده گردد.

 

https://tiamcctv.com/product/دوربین-بولت-وری-فوکال-3-مگاپیکسل-ds-2cd2632f-i/4

https://tiamcctv.com/product/ds-2ce78u8t-it3/4

https://tiamcctv.com/product/groove-52-ac/4

https://tiamcctv.com/product/ipc-b620h-v/4

https://tiamcctv.com/تامین-امنیت-موسسات-آموزشی/5

https://tiamcctv.com/product-tag/5mp/5

https://tiamcctv.com/product/ds-2cd1053g0-i/5

  • nima kvn
  • ۰
  • ۰

دوربین هایی که قابلیت پلاک خوانی دارند، از جمله دوربین های مداربسته حرفه ای هستند که با استفاده از یک نرم افزار داخلی عمل شناسایی و ضبط پلاک خودرو ها حتی در هنگام حرکت را انجام می دهند. با تجهیز مراکز کنترل ترافیک با دوربین های با قابلیت تشخیص پلاک، امکان تجزیه، تحلیل و ضبط پلاک با دقت بالا در هرگونه شرایط سخت از جمله آب و هوای بد، سرعت بالای وسائط و مشکلات مربوط به تداخل نور چراغ خودرو ها میسر می گردد.

بسترسازی و تجهیز اماکن با استفاده از این دسته از دوربین های مداربسته قاعدتا بسیار پیچیده تر و تخصصی تر از نصب دوربین های معمولی است. زیرا این دوربین ها قادرند حرکت خودروها را از مسافت های دور حتی در سرعت های بالا و نور آزاردهنده چراغ آنها ضبط نموده و پلاک آنها را تشخیص دهند.  تمامی اطلاعات خودرو ها و پلاک با استفاده از پارامترهای زمانی موجود در نرم افزار قابل جستجو و دسترسی هستند.

ویژگی های دوربین مداربسته پلاک خوان چیست؟

1. رزولوشن تصویر دوربین

اولین و مهمترین خصوصیت در این دوربین ها روزولوشن بالا و یا کیفیت تصویر مناسبی است که ارائه می دهند. مسلما همانطور که می دانید هر چه رزولوشن بالاتر باشد، تصویری واضحتر خواهید داشت و قابلیت پلاک خوانی نیز برای بردهای بالاتر فراهم خواهد شد.

2. قابلیت  WDR

ویژگی دیگر دوربین های پلاک خوان وجود  قابلیت WDR روی آنهاست. مکانیزم WDR تاثیر چشمگیری در جلوگیری از عدم وضوح تصویر در تداخل های نوری دارد. به دلیل آنکه معمولا دوربین های پلاک خوان در معرض نور شدید اتومبیل ها قرار دارند وجود این قابلیت در دوربین های پلاک خوان الزامی و بسیار مهم است.

3. قابلیت دید در شب IR

امکان دید در شب نیز یکی از ویژگی های مهم این نوع از دوربین هاست. برد دید در شب  باید در حد برد پلاک خوانی دوربین باشد.

تشخیص پلاک در دوربین های آنالوگ

اگر دوربین های شما از نوع آنالوگ هستند، امکان داشتن تصاویری با  رزولوشن بیشتر از 720TVL را نخواهید داشت. رزولوشن 720TVL به طور تقریبی برابر با 0.5 مگاپیکسل در مقیاس اندازگیری دیجیتال است که رزولوشن واقعا پایینی است.

با این وجود دوربین های آنالوگ با کیفیت، در زاویه دید 75 درجه (با استفاده از لنز رایج 3.6mm) تا فاصله 3 متری امکان تشخیص پلاک را دارند. برای ارتقا برد پلاک خوانی در دوربین های آنالوگ می توان از لنزهایی با فاصله کانونی بالاتر استفاده کرد. به این ترتیب زاویه دید شما کاهش یافته اما در عوض عمق دید بیشتری در تصویر خواهید داشت. برای مثال یک لنز 12 میلی متری، زاویه دید 25 درجه ای دارد اما امکان پلاک خوانی تا برد 10 متر را برای شما فراهم می کند.

تشخیص پلاک در دوربین های مداربسته تحت شبکه

کیفیت پلاک خوانی در دوربین های تحت شبکه با توجه به اینکه رزولوشن های بالاتری دارند، به مراتب بهتر است. این دوربین ها برد های بالاتری را پوشش می دهند. بنابراین استفاده از این دوربین ها برای عمل پلاک خوانی توصیه می شود. البته باید همانطور که می دانید، دوربین های مداربسته دیجیتال قیمت بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ دارند.

کاربرد های دوربین های پلاک خوان

  • با استفاده از دوربین های مداربسته پلاک خوان می توان پارکینگ های عمومی را به گونه ای مدیریت نمود که پرداخت وجه، و یا ورود و خروج خودرو ها آسانتر شده و یا حتی به صورت خودکار انجام شود.
  • از دوربین های پلاک خوان می توان در مدیریت حمل و نقل و ترافیک فرودگاهها ، به جهت اطمینان از این مسئله که تنها وسایل نقلیه مجاز اجازه دسترسی به خطوط تاکسی و یا خطوط حمل و نقل عمومی را دارند، استفاده نمود.
  • از این نوع دوربین ها می توان در مکان هایی استفاده نمود که در آن درب های ورودی تنها برای وسایل نقلیه مجاز باز شده و پلاک همه خودروهای بازدید کننده به طور خودکار ثبت می شوند.
  • این دوربین ها می توانند عملکرد هشدار دهنده داشته باشند و در هنگام ورود وسیله نقلیه غیر مجاز هشدارهای لازم را بدهند.

نقش دستگاه ضبط در تشخیص پلاک خودرو

بالاخص در سیستم های آنالوگ، دستگاه ضبط کننده DVR و رزولوشن ضبط آن تاثیر زیادی در عمل پلاک خوانی خواهد داشت. تا جای ممکن بهتر است سعی شود از DVR ای استفاده کنید که تصاویر را در حالت D1 یا WD1 و 25 فریم در ثانیه ضبط میکند. در صورتی که دستگاه ضبط کننده  کیفیت خوبی نداشته باشد، کیفیت ضبط شما کاهش یافته و هزینه صرف شده در خرید دوربین با کیفیت به هدر خواهد رفت.

  1. پشتیبانی هایک ویژن   نمایندگی دوربین تیاندی   دوربین مداربسته قیمت  نصب دوربین بیسیم 
  2.    هایک ویژن تهران    gps خودرو    راهنمای نصب دوربین مدار بسته  دوربین مدار بسته خرید
  3. قیمت دوربین مداربسته داهوا        دوربین مدار بسته    هایک ویژن  نصب دوربین مداربسته

 لیست قیمت تیاندی    شرکت تیاندی  نصب دوربین مدار بسته در منزل  هزینه دوربین مدار بسته

 

  • nima kvn
  • ۰
  • ۰

دوربین مداربسته بولت سری PT (Pan/Tilt) با نام تجاری IPC74X دارای ساختاری قدرتمند و مستحکم است و می تواند در محل نصب با زاویه مورد نظر کاملا قفل شده و صحنه ای با میدان دید عریض را زیر نظر بگیرد و یا بجای یک دوربی مداربسته بولت یا دوربین مداربسته PTZ موتورایز عمل نماید. بدلیل ساختار ویژه، این دوربین مداربسته براحتی می تواند در حالت افقی چرخش 0 تا 250 درجه داشته و در حالت عمودی محدوده ای 100 درجه ای (-50 تا +50) را پوشش دهد.

دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی یونی ویو

بهترین جای کار در این چرخش، قابلیت کنترل درجه چرخش بصورت ریموت و بدون حضور فیزیکی برای تنظیم دوربین مداربسته است. ضمن اینکه بیش از 400حالت اسکن و گردش نیز در این دوربین مداربسته یونی ویو پشتیبانی می شود.

دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی یونی ویو

چیپست حافظه داخلی  32 گیگابایتی پرسرعت

یکی از جالب ترین بخشهای این دوربین مداربسته یونی ویو که قرار است در محصولات دیگر نیز وجود داشته باشد به این حافظه پرسرعت بر می گردد. در این دوربین مداربسته Uniview بجای استفاده از یک اسلات حافظه SD، از چیپست حافظه eMMC (یک تکنولوژی رایج در تجهیزات پرتابل و موبایل) در روی بورد دوربین مداربسته استفاده شده است که خیلی بهتر از یک کارت حافظه SD عمل کرده و بسیار قابل اعتماد است. حافظه eMMC بکار رفته در این دوربین مداربسته یونی ویو در بسیاری از موبایلها و تبلتها هم استفاده می شود. علت این استفاده رایج به سرعت خواندن و نوشتن بالای این حافظه ها بر میگردد. سرعت خواندن اطلاعات از روی حافظه eMMC سه برابر و سرعت نوشتن اطلاعات هم دو برابر حافظه SD است. ضمن اینکه عمر طولانی این حافظه ها در مقابل حافظه های SD نیز حس اعتماد بالاتری به کاربر می بخشد. طول عمر حافظه های eMMC 20 برابر بیشتر از میانگین عمر کارت حافظه های SD است.

>دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی یونی ویو

تکنولوژی فشرده سازی H.265 و U-Code دوربین مداربسته

همانطور که در مقاله ای مجزا به فشرده سازی 95 درصدی کدک هوشمند U-Code شرکت یونی ویو پرداختیم، این تکنولوژی فشرده سازی که بر اساس کدک H.265 طراحی شده است می تواند به صرفه جویی 95 درصدی از حافظه و پهنای باند منجر شود. ضمن اینکه این فشرده سازی در NVR امکان پخش سریع تصاویر یا امکان بازیابی دقیق لحظات ویژه تصویر را در اختیار کاربر می گذارد.

قابلیتهای هوشمند دوربین مداربسته IPC744SR5-PF40

در دوربین مداربسته سری IPC74X همانند دیگر محصولات شرکت یونی ویو بر اساس پلتفرم H.265، قابلیتهایی مثل تحلیلگر ویدئویی پیشرفته و اختصاصی، تشخیص چهره، تشخیص ورود، عبور از خط و شمارش افراد نیز بخوبی در اختیار کاربران قرار می گیرد.

کاربرد در فضای داخلی یا فضای آزاد

دوربین مداربسته تحت شبکه IPC74X بر اساس استاندارد IP66 می تواند در هر دو محیط بخوبی مورد استفاده قرار گیرد.

در سری IPC74X دو دوربین مداربسته قرار دارند که در زیر می توانید به مشخصاتشان نگاهی بیندازید.

دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی یونی ویو

موتور مورد استفاده در پایه دوربین مداربسته IPC744SR5-PF40 از دقت بالای 0.1 درجه در هنگام چرخش برخوردار است. سرعت چرخش افقی این دوربین مداربسته تحت شبکه 30 درجه در ثانیه و سرعت چرخش عمودی آن نیز 10 درجه در ثانیه است. با این قابلیتها این دوربین مداربسته بخوبی می تواند بعنوان یک دوربین مداربسته PTZ نیز مورد استفاده قرار گیرد.

سیستم نور دید در شب(IR) این دوربین مداربسته یونی ویو قادر است تا فاصله 50 متری را بخوبی پوشش دهد و برخوراری از شیشه ضد شکست نور و رفلکس بکار رفته در جلوی دوربین باعث می شود قابلیت انتقال نور IR افزایش یابد.

از قابلیتهای حفاظتی خوب این دوربین مداربسته می توان به محدوده دمای قابل تحمل خوب دستگاه اشاره کرد که می تواند در محیطی با دمای 35 درجه سانتیگراد زیر صفر تا دمای 60 درجه سانتیگراد بالای صفر به کار بپردازد. ضمن اینکه قادر است در مقابل نوسانات ولتاژ در محدوده  ±25% بدون هیچ مشکلی به عملکرد خوب خود بدون هرگونه قطعی یا ریست دستگاه ادامه دهد.

قابلیتهایی مثل 3D DNR و WDR، پوشش ROI و ماسک بخشی از تصویر، تشخیص صدا نیز از دیگر قابلیتهای پرکاربرد در این دوربین مداربسته است.

 

 

    دوربین مداربسته   نصب دوربین مداربسته  نمایندگی هایک ویژن

بررسی دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی آنالوگ HD داهوا

  •  

دوره ای بود که دوربین مداربسته SD مشهور بود، پس از آن دوره به دوربین مداربسته 1080P رسیدیم. اما امروز دیگر دوربینهای مداربسته آنالوگ HD با رزولوشنی معادل 4 مگاپیکسل یا بالا در صدر خرید قرار می گیرند.

در این مقاله به بررسی دو دوربین مداربسته جدید شرکت داهوا با پلتفرم CVI 3.0 با نامهای A43AG23 (دوربین مداربسته turret)  و A43AB23 (دوربین مداربسته بولت) می پردازیم و درکنار آنها نیز از DVR همین شرکت با نام C52A1N برای بررسی تفاوتهای دوربینهای مداربسته آنالوگ HD و تحت شبکه می پردازیم.

دوربین مداربسته آنالوگ HD 4 مگاپیکسلی داهوا تصاویری تقریبا معادل دوربینهای مداربسته تحت شبکه همرده اش دارد. شرایطی مثل نور کامل، نور کم و صحنه های نیازمند WDR از موقعیتهایی بود که تقریبا کارکردی یکسان داشتند. قیمت دوربینهای مداربسته آنالوگ HD در این رده تقریبا نسبت به همرده هایشان در بین دوربینهای مداربسته تحت شبکه 35 تا 40 درصد کمتر است.

بعلاوه قابلیت بهره مندی از کابلهای بلند و بهبود فاصله انتقال تصاویر بر روی کابل کواکسیال تا تقریبا 457 متر (1500 فوت) بدون افت می تواند قابلیت رقابتی را بهبود بخشد.

مهم ترین محدودیت تکنولوژی CVI 3.0 دوربینهای مداربسته آنالوگ HD به نرخ ضبط فریمها باز می گردد. برای مثال مدلهای دوربین مداربسته ای که در حال بررسی هستیم تنها در حداکثر سرعت 15 فریم در ثانیه قادر به ضبط تصاویر هستند(رزولوشن حداکثر 2688*1520) و تقریبا در بین دوربینهای مداربسته 4 مگاپیکسلی تحت شبکه هم این موضوع کمی صادق است. البته بازهم در بسیاری از موارد این میزان نرخ فریم ضبط تصاویر کافی است. تقریبا میانگین نرخ فریم مورد نیاز ضبط تصاویر در کاربردها کمی پایینتر از 15 فریم در حالت استاندارد است.

با توجه به کیفیت متعادل دوربینهای مداربسته HDCVI 3.0 و قیمت پایینتر در مقابل دوربینهای مداربسته تحت شبکه، رقیب قدرتمندی به حساب می آیند.

نبود امکانات و قابلیتهای پیشرفته اما بازار خوب!

نسخه سوم محصولات داهوا تقریبا امکانات پیشرفته ای ندارند.

  • عدم پشتیبانی از TVI/AHD : در حال حاضر C52A1N از تکنولوژیهای دیگر آنالوگ HD پشتیبانی نمی کند، یعنی تکنولوژیهایی مثل TVI یا AHD هنوز در لیست سازگاری نیستند. البته Dahua قرار است در ماههای آینده با فرم ور جدید این امکان را ارتقاء دهد.
  • نبود PoC : انتقال انرژی از طریق کابلهای کواکسیال هنوز در بسیاری از محصولات ممکن نیست. هنوز هم جریان تصویری و انرژی الکتریکی باید بصورت مجزا منتقل شوند.

البته شرکتهایی هم مثل هایک ویژن اعلام کرده اند که این ویژگیها بر روی دوربینهای مداربسته TVI و رکوردرهای TVI ممکن خواهد بود اما هنوز در محصولات فروخته شده در آمریکای شمالی این قابلیتها ارائه نمی شود.

شکل ظاهری دوربین مداربسته

دوربینهای مداربسته HDCVI 3.0 خیلی شبیه دوربینهای مداربسته آنالوگ HD رایج هستند و تنها یک خروجی مجزای دیگر برای تصویر CVI و SD در کنار کابل برق وجود دارد. از نظر ظاهری خیلی این دوربینهای مداربسته با دوربینهای مداربسته تحت شبکه رقیب شباهت دارند:

دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

بعلاوه C52A1N یک DVR 4 کاناله آنالوگ HD است که دارای ورودیهای BNC برای تصاویر آنالوگ SD/CVI می باشد. در زیر تصاویر پنل جلویی و پشتی این دی وی آر را مشاهده می نمایید:

دستگاه DVR داهوا

کیفیت ارسال تصاویر در فاصله زیاد

تصاویر با رزولوشن بالا در طول کابل رایج RG59U در محدوده 30 متر تا 762 مورد بررسی قرار گرفتند.

در بررسیهای ما طول کابل تا 150 متر تقریبا تاثیر کمی روی کیفیت تصاویر (رنگ و جزئیات) داشته است. بر روی کابلی بین 300 تا 450 متر تصاویر کمی لکه دار و رنگها غلظت کمتری دارند و تاثیر کلی بر روی تصاویر ، ناچیز است. در آخر در کابلی بمسافت بیش از 600 متر رنگ پریدگی تصاویر و لکه ها بیشتر به چشم می خورند و جزئیات چهره و جدول آزمون بینایی وضوح کمتری دارند.

کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

کیفیت تصاویر در مقایسه با دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی آنالوگ HD داهوا را در کنار یک دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی تحت شبکه قرار داده و مقایسات را در تصاویری به شما ارائه کرده ایم.

کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

در روز و شب کیفیت تصاویر بین دو دوربین مداربسته یکسان بود. دوربین مداربسته CVI نویز کمتری داشت اما در جزئیات ظاهری تقریبا یکسان بودند.

کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا
کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

کارایی WDR

تفاوت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی CVI در صحنه WDR، در مقایسه با دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی تحت شبکه قابل مشاهده است:

کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

در صحنه ای که نور پشت سر قوی باشد یا جایی که دری در انتهای تصویر باز شده باشد تقریبا کارایی دو دوربین مداربسته یکسان است و جزئیات و تابلوی سنجش بینایی بخوبی قابل مشاهده است. در صحنه های تاریکتر جزئیات تصویر دوربین مداربسته داهوا اصلا جالب نیست و جزئیات چهره در دوربین مداربسته رقیب بهتر دیده می شود.

کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

مقایسه کدک هوشمند و پهنای باند دوربین مداربسته

برای مقایسه دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی HDCVI داهوا را در کنار دوربین مداربسته تحت شبکه 4 مگاپیکسلی از همین برند قرار دادیم و میزان نرخ انتقال بیتها در شرایط Night/Day Time را بررسی کردیم. در حالت Nighttime نرخ انتقال بیتها تقریبا 3 برابر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی Turret Dome هایک ویژن بود ولی در Daytime این میزان بسیار کمتر از رقیب بود.

کیفیت تصویر دوربین مداربسته 4 مگاپیکسلی داهوا

توجه داشته باشید که داهوا از کدک H.264+ خودش استفاده می کند.

  • nima kvn
  • ۰
  • ۰

آشنایی با مفهوم چرخه عمر اینترنت اشیاء (IoT)

 

مفهوم اینترنت اشیاء در حال پذیرفته شدن توسط شرکتهای مختلفی است تا به بهبود کارایی تجهیزات منجر شود. IoT یا اینترنت اشیاء می تواند در محیطهای مختلفی از صنایع گرفته تا فروشگاههای زنجیره ای مورد استفاده قرار گیرد. اما در صورت عدم مدیریت صحیح و کامل ممکن است تجهیزات کارکرد مورد انتظار کاربر را نداشته باشند.

اینترنت اشیاء IoT

مدیریت دستگاهها عنصر کلیدی برای موفقیت در اینترنت اشیاء به حساب می آید.

تمام چرخه زندگی اشیاء نیاز به مدیریت دارند تا بتوانند به شکلی که برنامه ریزی شده، عمل نمایند. شش مرحله مهم در مدیریت چرخه عمر دستگاهها در اینترنت اشیاء وجود دارد که تحت ایده Connect-Operate-protect (برقراری ارتباط – انجام کار - حفاظت) شناخته می شود.

برقراری ارتباط

وقتی یک دستگاه وارد این عرصه می شود، نیاز است تا به عنوان پیش نیاز یک مجوز پیشگیری از ورود تجهیزات غیر مجاز بر روی شبکه داشته باشد. با اینکار مرحله تصدیق هویت برای یک دستگاه حقیقی قابل اجرا خواهد بود. در انتها هم دستگاه یکبار برای اتصال به شبکه تنظیم شده و سپس قادر خواهد بود از طریق شبکه به ارسال اطلاعاتی بپردازد که به ویژگیها و قابلیتهای عملیاتی آن دستگاه مربوط خواهد بود.

نظارت

زمانی که نوبت به نظارت می رسد، سلامت و صحت یک دستگاه نگرانی رایج کاربران خواهد بود. برای دانستن شرایط، دستگاه می تواند داده های سنجش از راه دوری ارسال نماید که وضعیت دستگاه را توسط پارامترهایی در لحظه تعریف می کند که در صورت نیاز بتوان اقداماتی انجام داد(مثل ارسال هشدار) . این اعلام هشدار می تواند حتی به فعالیتهای پیش گیرانه مربوط باشد. بطوریکه پیش از آنکه دستگاه از کار بیفتد یا تعمیر هزینه بری در پیش داشته باشد به کاربر درباره آن مشکل اطلاعاتی داده می شود.

سرویس رسانی

ابزار تشخیصی در کنسول مدیریت دستگاه نیاز به دریافت اطلاعات جزئی درمورد دستگاه دارد. در صورتی که نیاز به بررسی دستگاه وجود داشته باشد، اطلاعات دریافتی می توانند به تشخیص و تعیین احتیاجات پیشرفته تر دستگاه کمک نمایند. کاربر قادر است بصورت ریموت بدستگاه دسترسی داشته و کارهایی مثل اشکالیابی یا دسترسی کامل برای تحلیل وضعیت را انجام دهد. فایلها می توانند بصورت ریموت برای تنظیم و تعمیر دستگاه ارسال شوند و تغییراتی برای تنظیم کارکرد دستگاه صورت گیرد.

مدیریت

بزرگترین بخش IoT توانایی کنترل دستگاهها بصورت ریموت یا از راه دور خواهد بود. مدیریت از راه دور می تواند هزینه های حضور فیزیکی متخصص بالای سر دستگاه و خطر ورود افراد به محیطهای حساس را حذف یا کاهش دهد. بررسی از راه دور می تواند به کاربر اجازه دهد به اطلاعات ثابت و مشخص دستگاه پی ببرد. اینکار کمک می نماید تا مراحل مورد نیاز اشکالیابی برای پیگیری تغییرات و نحوه تغییر کارکرد دستگاه بخوبی تعیین شود.

بروزرسانی

نرم افزار دستگاه گاه و ناگاه به بروزرسانیهایی نیاز خواهد داشت که می توانند بشکل فرم ور ها یا بسته های بروزرسانی امنیتی باشند. این بروزرسانیها نیاز خواهند داشت توسط مکانیزمی تهیه و نصب شوند. قابلیت اجرای این بروزرسانیها بصورت ریموت بسیار مفید است اما می تواند با خطری مثل ازکار افتادگی دستگاه در یک بروزرسانی ناقص متصور باشد. چنین شکستی می تواند منجر به از کار افتادگی کامل سیستم شده و عملا دستگاه بلا استفاده شود. بنابراین توانایی رفع خطا یا ریکاوری زمانی که دستگاهها به اینترنت اشیاء مجهز می شوند قابلیت مهم و کارآمدی خواهد بود.

بازنشستگی

وقتی نسل تجهیزات یا نسخه آنها قدیمی است و یا دستگاه دچار اشکالاتی است و بصورت آفلاین در می آید باید مطمئن باشید که از داده ها و سیستم کاربران حفاظت شود. در این وضعیت باید مکانیزمی وجود داشته باشد تا دستگاه را از رده خارج کرده همزمان از دست رفتن داده ها در سیستم را پیشگیری نماید.

اینترنت اشیاء IoT

همانطور که گفتیم با توجه به نوپا بودن مفاهیم IoT، هنوز به عنوان یک تکنولوژی همچنان در حال پیشرفت و بهبود است. داشتن درک درستی از مدیریت یکپارچه دستگاهها در اینترنت اشیاء می تواند به کاهش خطر رویارویی با موانع سخت تر در آینده بینجامد.

 

تیاندی  دوربین مداربسته   نصب دوربین مداربسته  نمایندگی هایک ویژن

 

همکاری شرکت QNAP و AMD برای ساخت سری جدید NAS ها

 

شرکت QNAP بعنوان یکی از سازندگان دستگاههای ذخیره سازی تحت شبکه، اخیرا در تولید سیستم NAS جدیدش طی یک همکاری با شرکت AMD از قابلیت چیپستهای گرافیکی و محاسباتی این شرکت بهره خواهد برد.

دستگاه NAS شرکت QNAP

شرکت QNAP خبر تولید محصول پرقدرت و توانمندی با نام TVS-x73 از خانواده سیستمهای NAS را به تازگی منتشر کرده است. این محصول جدید از پردازنده داخلی AMD در سری R با 4 هسته APU برخوردار است که می تواند تا 64 گیگابایت رم را پشتیبانی نماید. ضمن اینکه موتور کدگذاری  سخت افزاری AES-NI، برخورداری از 2 اسلات حافظه SSD با نوع درگاه SATA 6Gb/s، حافظه کش SSD، پورت USB 3.1 (10 Gbps )، پورت ارتقاء 10GbE، خروجی زوجی HDMI و سیستم سخت افزاری شتاب دهنده کدگذاری و دیکدینگ تصاویر 4K از مشخصات مهم این محصول خواهد بود.

مشخصات و قابلیتهای TVS-x73 باعث شده است بعنوان یک NAS مناسب و کار آمد برای کسب و کارهای کوچک و متوسط بتواند یک فضای ابری کارآمد با سرعت انتقال بالای داده ها، مجازی سازی (Virtualization)، پخش فایلهای چند رسانه ای و نمایش تصاویر را نیز بخوبی در اختیار کاربران بگذارد.

بگفته Y.T.Lee نایب رئیس شرکت QNAP علت استفاده از پلتفرم AMD از سری R، برخورداری از APU های قدرتمند شرکت AMD است که ترکیبی از قدرت CPU های AMD را همراه با پردازنده گرافیکی Radeon R7 به دستگاههای NAS این شرکت می آورد. ضمن اینکه با استفاده از آخرین سیستم عامل QNAP با نام QTS 4.3 و بهره مندی از پورت داخلی USB 3.1 می توان ارتباطی جایگزین در کنار پورت 10GbE برای مقاصد ویژه و حرفه ای نیز داشت.

شرکت AMD هم ضمن اظهار رضایت از این همکاری اعلام داشته که قرار است علاوه بر افزایش همکاریها، روی بخش کسب و کارهای کوچک در این صنعت بیشتر تمرکز داشته باشد.

TVS-x73 در مدلهایی با ذخیره سازی بر روی 4، 6 و 8 کانال هارددیسک به بازار عرضه می شود. بر خورداری از یک پردازنده مجتمع قدرتمند مثل AMD RX0421BD با چهار هسته فعال (برخورداری از CPU و GPU در یک بورد) با فرکانسهای 2.1 گیگاهرتز در حالت پایه و 3.4 گیگاهرتز برای حالت boost در کنار Ram Dual-Channel با ظرفیتهای 8، 16 و یا 64 گیگابایت بصورت DDR4 و برخورداری از حداکثر 4 پورت شبکه و دو اسلات حافظه SSD از نوع M.2، دستگاهی قدرتمند را به طرفدارانش هدیه می دهد.

دستگاه NAS شرکت QNAP

برخورداری از اسلاتهای حافظه M.2 قابلیت انتقال داده ها تا 1172 مگابایت را میسر کرده است.

این ذخیره ساز برای سیستمهای نظارت تصویری و دوربین مداربسته بخوبی می تواند از پورتهای 10GBASE-T یا SFP+ استفاده نماید. برخورداری از پورت Dual شبکه 10GbE (بصورت سفارشی ) در روی این سری محصولات دست کاربران را در سیستمهای نظارت تصویری بزرگتر و استفاده از دوربینهای مداربسته متنوع باز می گذارد. در واقع هدف شرکت QNAP همخوانی کامل TVS-x73 با سیستمهای متوسط نظارت تصویری و مدیریت دوربین مداربسته با پهنای باندی بالا و برخورداری از Virtualization می باشد که بتواند در مقابل افزایش رزولوشن دوربین مداربسته یا رشد سیستمها و نیازمندیها نیز کار آمد باشد. بعلاوه در این سیستم با توجه به حافظه های بکار رفته از نوع SSD و پورتهای مختلف، به سرعت می شود از داده ها بکاپ تهیه و یا دست به بازیابی و ریکاوری تصاویر دوربین مداربسته زد.

پردازنده مورد استفاده در این سیستم از نسل سوم با معماری GCN شرکت AMD است که می تواند تصاویر ویدئویی با کیفیت 4K را سازگار با کدک هوشمند H.264 و نمایش تصاویر 4K UHD بصورت ایده آل در سیستمهای نظارت تصویری به نمایش بگذارد. ضمن اینکه توسط خروجی دوبل HDMI و قابلیت کنترل از راه دور کاربران تجربه خوبی خواهند داشت.

دستگاه NAS شرکت QNAP

سیستم عامل QTS 4.3 هم در نسل جدید بصورت 64 بیتی قادر است به مدیریت حسابهای ایمیل، مدیریت کاربران و IoT و کنترل از راه دور دوربین مداربسته و ... بپردازد. برخورداری از قابلیت اشتراک گذاری داده ها با سیستم عاملهایی مثل ویندوز، مک، لینوکس و یونیکس از دیگر امکانات این ذخیره ساز تحت شبکه به حساب می آید.

داهوا  

مدلهای مختلف این سری محصولات به شرح زیر هستند:

TVS-473 : با 4 کانال ذخیره سازی

TVS-673 : با 6 کانال ذخیره سازی

TVS-873 : با 8 کانال ذخیره سازی

  • nima kvn