تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین هایک ویژن

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی / دوربین مدار بسته / دوربین مداربسته هایک ویژن

۱ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کش سایت چیست

کش سایت یک مکان برای ذخیره سازی موقت اطلاعات سایت به صورت صفحات استاتیک است .به کش وب سایت ها Http Cache نیز می گویند .کش سایت باعث می شود سرعت بارگذاری سایت بالا رود زیرا در محل زخیره سازی اطلاعات ، عکس ها و صفحات HTML ذخیره میگردد بدین ترتیب میزان درخواست اطلاعات به سرور کاهش میابد که این امر روی سرعت سایت تاثیر می گذارد .حافظه کش سایت مانند حافظه کش در کامپیوتر می باشد در اینجا و سرور نیز مانند حافظه رم می باشد سایت ها وقتی کاربری وب سایتی را باز میکند به جای دریافت اطلاعات از سرور که با سرعت کمتری انجام میگیرد از کش سایت استفاده میکند تا در مدت زمان سریع تری وب سایت بارگذاری شود.بار ها شده است که شما به یک سایت مراجعه کنید اگر آن سایت کش نداشته باشد، شما برای هر بار کلیک باید مدت زمانی را برای بارگذاری سایت تلف کنید اما اگر آن سایت کش داشته باشد در مدت زمان کوتاه تری وب سایت مذکور برای شما بارگذاری می گردد .سایت های بسیار وجود دارند که بصورت روزانه بازدید بسیاری دارند اگر برای هر بار بازدید اطلاعات از سرور فراخوانی گردد ، سرعت بارگذاری وب سایت برای چند کاربر بسیار کند می شود . اما اگر سایت ، کش داشته باشد نیازی نیست برای هر بار بازدید کاربران از سرور اطلاعات فراخوانی کند .وقتی کاربری اطلاعاتی را از سایتی فراخوانی می کند اطلاعات خواسته شده در سیستم کش ذخیره می گردد . این اطلاعات در کش باقی می ماند و وقتی کاربری دیگری آن اطلاعات را بخواهد دیگر از سرور فراخوانی نمی شود بلکه از کش درخواست می گردد . بدین ترتیب سرعت بارگذاری سایت افزایش می یابد.

به عبارتی دقیق تر ذخیره سازی اطلاعات در مکانی برای دسترسی سریعتر به آنها را کش کردن اطلاعات میگویند. مثلا اکثر نرم افزارهای موبایل خرید محصول، عکس محصولات را بصورت کش در موبایل ذخیره می کنند، تا هنگامیکه کاربر برای دومین بار به یک فروشگاه مراجعه می کند، تصاویر سایت برایش بسرعت از قسمت کش گوشی خوانده شوند.

 بیشتر بخوانید: طراحی پورتال سازمانی    طراحی سایت پزشکی

 

کش سایت چیست

کش وب، سخت افزار و یا نرم افزاری است که اطلاعات سایت را بصورت موقت و بصورت یک صفحه استاتیک در خود ذخیره می کند. در واقع کش وب یا HTTP cache یک محل ذخیره سازی موقت اطلاعات تکنیکی سایت است. در این محل ذخیره سازی معمولا اطلاعاتی مانند صفحات HTML و عکس ها را نگه میدارد. نگهداری این موارد در حافظه باعث کاهش میزان ارسال درخواست به سرور شده و سرعت بارگذاری سایت را بالا میبرد. نرم افزارهایی وجود دارند که میتوانند کش را برای شما مدیریت کنند.

کاربران اینترنت بارها و بارها به سایت های مشابهی مراجعه می کنند و اطلاعات این سایت ها را مطالعه می کنند. بدون امکان کش کردن سایت ها، اطلاعات این سایت ها باید هر بار برای مشتری از سرور فراخوانی شوند. اگر تعداد زیادی کاربر به سرور درخواستی را ارسال کنند، زمان پاسخ گویی سرور ممکن است کاهش بیابد.

اطلاعات کاربرپسند و پرمخاطب وب از سیستم مدیریت ارجاع محتوا یا CDN بهره میبرند، در این سیستم اطلاعاتی که بازدید کننده بیشتری دارد، بصورت کش نگهداری میشود. این اطلاعات، به اطلاعات اصلی در سرور متصل میباشند و فاصله مکانی محل نگهداری اطلاعات تا کاربران نهایی معمولا کمتر از فاصله مکانی کاربران تا سرور اصلی است.

مزایای کش کردن صفحات وب :

سوالی که برای بسیاری از افراد پیش می آید این است که ؛ آیا کش کردن صفحات سایت تاثیر مثبتی دارد ؟ زیرا به وسیله کد نویسی بهینه نیز می توان سرعت بارگذاری سایت را افزایش داد . جواب این سوال را می توان بدین شرح توضیح داد . وقتی شما بر روی صفحات وب خود کش می گذارید به بیانی دیگر حافظه برای اطلاعات آن اختصاص داده اید . که با استفاده از آن سرعت مرورگر و سرور افزایش می یابد . هر چه که در کد نویسی بهینه سازی کنید نمی توانید سرعت پردازش سرور را افزایش دهید . اما وقتی برای صفحات خود کش قرار می دهید این پردازش ها در فاصله نزدیک تری رد و بدل می گردد و به همین دلیل سرعت بارگذاری سایت افزایش می یابد . همچنین یکی دیگر از مزایای کش کردن این است که ؛ به وسیله کش وب سایت شما می تواند ترافیک بازدید بیشتری را تحمل کند . به طوری که وقتی صدها کاربر از سایت شما بازدید می کنند ، بازدید آنها در سرعت سایت تاثیر زیادی نمی گذارد .

بیشتر بدانید: طراحی سایت فروشگاهی    شرکت طراحی سایت

 

سیستم کش محتوا چیست و چگونه کار می کند

کاربری اطلاعاتی را از سرور درخواست و ذخیره می کند، این اطلاعات در سیستم کش ذخیره شده و اگر کاربر دیگری همان اطلاعات را درخواست کند بجای ارجاع درخواست به سرور، درخواست به کش ارسال میشود. به این ترتیب علاوه بر کاهش بار نهایی از سرور، سرعت ارسال داده به کاربران نیز افزایش می یابد.

سیستم کش محتوا در عمل به این صورت عمل می کند

کاربر به سایتی مراجعه میکند.

مرورگر درخواست HTTP Request را به سرور ارسال می کند.

اگر اطلاعات بر روی کش ذخیره شده بود، این اطلاعات برای کاربر ارسال میشود در غیر این صورت درخواست کاربر به سرور اصلی ارجاع داده میشود.

اگر اطلاعات درخواست شده از سرور، قابلیت ذخیره شدن بصورت کش را داشته باشند، این اطلاعات برای استفاده های بعدی در سیستم کش ذخیره خواهند شد. ​

کش سیستم در سمت مشتری

برای توضیح کش سایت در سمت مشتری یک مثال را ذکر خواهیم کرد: یک کاربر وارد سایتی شده و سپس روی صفحه ای کلیک میکند و بعد از خواندن مطالب صفحه روی دکمه بازگشت به صفحه قبل در مرورگر کلیک می کند. در این حالت کاربر بجای دیدن محتوای واقعی صفحه محتوای ذخیره شده در کش از مراجعه قبلی را مشاهده می کند. با استفاده از کش سمت مشتری امکان ارتباط کاربر و سایت با سرعتی بالاتر ممکن خواهد شد.

کش سمت سرور

در سیستم CDN زمان پاسخگویی به درخواست های مشتری، را میتوان با ایجاد یک کش سمت سرور بهبود بخشید. در این روش اطلاعاتی که بیشتر توسط کاربر درخواست میشوند را در فضایی نگه داری میکنند که دسترسی به این فایل ها را راحت تر و ساده تر از دسترسی به این اطلاعات از سراسر هاست خواهد کرد.

کش هاست

بسیاری از شرکت های ارائه دهنده هاست به سایت ها اجازه نمیدهند، که از سیستم های کش جداگانه ای استفاده کنند و سایت ها ناچار به استفاده از سیستم کش هاست میباشند. استفاده از کش هاست باعث افزایش کارایی کش شدن اطلاعات میگردد. بنابراین پیشنهاد ما این است که در صورتی که شرکت ارائه دهنده خدمات هاست از سیستم کش کردن خاصی استفاده می کند، برای سایت های خود از همان سیستم بهره برده و از بکارگیری افزونه های کش اطلاعات در سایت بپرهیزید.

کش کردن اطلاعات در وبسایت یکی از خدمات پرمنفعت تکنولوژی است. کش کردن سایت سرعت سایت را بسیار بالا خواهد برد. سرعت بالای اجرای یک سایت باعث افزایش رضایت مندی مشتریان میگردد. مشتریان راضی امکان خرید بیشتری دارند بنابراین کش کردن اطلاعات باعث افزایش نرخ فروش نیز خواهد بود.

کش سایت به دو روش کاملا متفاوت تعبیر میشود در این مقاله به این دو روش خواهیم پرداخت:

ذخیره اطلاعات سایت برروی مرورگر و یا در واقع بر روی سیستم مشتری

ذخیره اطلاعات کش سایت در موتورهای جستجو.

بیشتر بدانید: طراحی وب سایت   ساخت سایت

 کش مرورگر چیست

هنگامیکه یک کاربر به سایتی مراجعه می کند، یک سری فایل برای کارکرد درست سایت مورد نیاز است، مثلا کد های جاوا اسکریپ و استایل شیت و فونت ها، این اطلاعات در سیستم ذخیره میشوند و این امر سرعت بارگذاری صفحه را در مراجعات بعدی بیشتر میکند.

این جمله به آن معنی است که کش شدن اطلاعاتی مانند عکس ها و فونت ها و غیره باعث میشود، که هنگام مراجعه دوباره به یک سایت نیازی به فراخوانی این فایل ها از سرور نباشد.

مثلا همین صفحه ای که الان در حال مشاهده آن هستید، اطلاعت این صفحه در مرورگرشما ذخیره شده و اگر دوباره وارد این صفحه شوید سرعت بارگذاری صفحه بسیار بالاتر از سرعت بارگذاری آن در اولین بازدید شما از این صفحه است.

کش گوگل چیست

عنوان این مقاله کش سایت چیست میباشد. هنگامیکه درباره کش سایت بحث می کنیم، یکی از سیستم های کش کردن اطلاعات سایت کش گوگل است. کش گوگل در واقع اطلاعاتی است که از سایت و صفحات ما در سرورهای گوگل ذخیره شده است. برای پی بردن به اهمیت نگهداری اطلاعات سایت ها توسط گوگل یک مثال بزنیم:

فرض کنید میخواهید سیستم کامپیوتر خود را از ویروس ها و مشکلاتی که ویروس ها برای سیستم شما ایجاد می کنند مصون کنید. یک از راه های شما نصب آنتی ویروس است و راه دیگر نصب سیستم هایی که تغییرات را در کامپیوتر شما ردگیری کرده و امکان بازگردانی کامپیوتر به نقطه زمانی مشخص شده، میباشند. سیستم هایی مانند Deep frieze تمام اطلاعات پوشه ها و فایل های سیستم شما را در مکان امنی روی هارد ذخیره می کنند و به شما امکان میدهند که درصورتی که ویروس ها به سیستم شما آسیبی وارد کردند، سیستم را به وضعیت پایدار قبلی بازگردانی کنید.

استفاده گوگل از کش به این دلیل است که بتواند میزان و نوع تغییرات یک سایت را درک کند. ربات های گوگل تمام اطلاعات موجود در تمام سایت های موجود در سراسر دنیا را بررسی و براساس آن به سایت ها برای حضور در نتایج جستجو رتبه ای میدهند. گوگل برای درک تغییرات رخ داده در سایت ها اطلاعات سایت ها را کش می کند و هنگامیکه ربات های گوگل دوباره به سایتی مراجعه می کنند، اطلاعات سایت با اطلاعات کش شده آن مقایسه میشود. گوگل براساس این تغییرات به سایت رتبه جدیدی در موتورهای جستجو میدهد.

برخی از فعالان در بخش سئو اعلام کرده اند که برای تغییر محتوای یک صفحه باید منتظر کش شدن صفحه توسط موتور جستجو شد. سپس بلافاصله بعد از اطمینان از کش شدن سایت توسط گوگل اقدام به بروز کردن اطلاعات سایت نمود. این اشخاص اعتقاد دارند که با بروز کردن اطلاعات یک صفحه بعد از کش شدن آن توسط گوگل، صاحبان سایت تا کش شدن بعدی صفحه امکان تبلیغ برای محتوای آن را دارند، به این ترتیب هنگامی که ربات های گوگل بعد از بروز رسانی به سایت مراجعه می کنند، محتوای جدید در شبکه های اجتماعی بصورت کامل تبلیغ شده است و مخاطبان با آن ارتباط برقرار کرده اند. این اشخاص معتقدند که این روش رتبه سایت و صفحات را در نتایج گوگل بالاتر میبرد.

تحقیقات نشان میدهد که با افزایش تبلیغ یک صفحه با محتوای جدید گوگل بسرعت متوجه این تغییرات شده و ربات های خود را مجدد برای بررسی تغییرات به سایت ارسال میکند. راهکار درست برای استفاده از سیستم کش گوگل، بروز رسانی سایت و صفحات در ساعت های مشخصی از روز است. به این ترتیب گوگل همواره در یک زمان مشخص بروز رسانی های سایت شما را بررسی و تاثیر آن را در صفحه نتایج جستجو نشان میدهد. کارشناسان معتقدند که در هنگام بروز رسانی سایت تا جای ممکن منظم و در هنگام تبلیغات برای محتوای سایت بدون نظم عمل کنید. بی نظمی در تبلیغات محتوای سایت باعث میشود که در زمان های مختلفی از روز از تبلیغات خود بیننده دریافت کنید.

 بیشتر بخوانید: طراحی سایت تهران    طراحی وب سایت شرکتی

  • nima kvn